Han sa at det var langt mindre cadmium enn barna metal smykker

施工箇所
費用
施工期間
使用材料

施工内容

4 millioner Shrek drikkeglass

Consumer Product Safety Commission og Canada Health Ministry Helse Canada.

Tilbakekallingen rammet 12 millioner briller i USA og minst 1,3 millioner i Canada, iflge Canada McDonald

svrt sm canada goose jakker, mengder cadmium kan komme til overflaten av glasset, og for vre s barnlig som mulig, arbeidet CPSC og McDonald sammen om denne tilbakekallingen, sier CPSC-talsmann Scott Wolfson i en e-post.

CPSC sier design p brillene, laget av ARC International i Millville, inneholder cadmium og eksponering. kan forrsake unskede helseeffekter. Kadmium er et kjent kreftfremkallende at forskning viser ogs kan forrsake beinmykning og alvorlige nyreproblemer.

canada goose jakke oslo Byret sa ingen hendelser eller skader relatert til brillene har blitt rapportert, men McDonald sa det var tilbakekalling av dem som et ml. canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk En talsmann for ARC nektet kommentere om brillene ble laget i USA eller i utlandet. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte Andeler i verdens strste hamburgerkjede var p 1,3 prosent p $ 66,95 p New York Brs p fredag ??ettermiddag. canada goose norge nettbutikk ekte

Wolfson angav ikke mengder cadmium som lekket fra malingen i tester av CPSC, men sa nivene var litt over de nye strengere retningslinjene som ble utviklet av byret. Han sa at det var langt mindre cadmium enn barna metal smykker CPSC tidligere tilbakekalt.

canada goose dunjakke glassvarer ble vurdert av et uavhengig tredjeparts laboratorium som er akkreditert av CPSC, canada-goose-jakker og fastsltt vre i samsvar med alle gjeldende fderale og statlige krav p tidspunktet for produksjon og distribusjon, sa selskapet i en uttalelse. canada goose dunjakke

canada goose outlet norge I lys av CPSCs evolusjonerende vurdering av standarder for kadmium i forbrukerprodukter, fastslr McDonald i Montreal en overflod av forsiktighet om at en frivillig tilbakekalling av Forever After-brillene er hensiktsmessig, tilfyer selskapet. canada goose outlet norge

canada goose jakke McDonald sa at ca 7 millioner av brillene hadde blitt solgt og om lag 5 millioner var i butikkene eller ikke blitt levert enn i Canada. Selskapet kanadiske kontoret sa at 1,4 millioner hadde blitt solgt eller sendt til restauranter i det landet. canada goose jakke

canada goose norge Salgskanalen som var autentisk av de 16 gram brillene, var en del av salgsfremmende kampanjen for filmen Forever After, som ble produsert av DreamWorks Animation og utgitt i forrige mned av Viacom Inc Paramount Pictures. canada goose norge

Glassene, som McDonald begynte canada goose outlet tilby 21. mai, kom i fire motiver med tegn fra Canada: Shrek, Shrek, Puss i Boots og Donkey.

canada goose importr norge den fjerde filmen i serien om de elskelige grnne ogreopplevelsene i eventyrlandet hans, pnet 21. mai og er for yeblikket den mest populre filmen i Nord-Amerika, etter ha samlet nesten 150 millioner dollar i slutten av mai. canada goose importr norge

canada goose i norge McDonald gjorde det rette ved huske disse produktene, vi trenger sterkere teststandarder, sa hun. er et giftig stoff som er ekstremt farlig for utviklingshelsen til barn. canada goose i norge

canada goose billig McDonald siste tilbakekalling med CPSC skjedde i 2002, involverer 100.000 Chicago Bears bobble hode figurer med maling som inneholdt overskytende niver av bly. canada goose billig

canada goose salg Rapportering av Ben Klayman i Detroit, Jonathan Stempel i New York, Antonita Canada Madonna Devotta i Bangalore, David Ljunggren i Ottawa; Redigering av Lisa Von Ahn, Steve Orlofsky og Matthew Lewis canada goose salg.